Flores Feliu один із найстаріших квіткових магазинів у місті Валенсія в Іспанії. Наша родина у квітковому бізнесі больше 100 років. Ми спеціалізуємося на квіткових композиціях, весіллях, декораціях подій та похоронних квітах.

Наш магазин знаходиться у центрі Валенсії поблизу Calle Colón. Ми здійснюємо доставку квітів по Валенсії та околицях.

Наш квітковий магазин добре відомий створенням елегантних та стильних квіткових композицій та букетів. Ми маємо виражений, легко впізнаваний стиль нашими клієнтами. Також ми піклуємося про якість, тому завжди працюємо з найкращими та найсвіжішими наявними локальними квітами та матеріалами.

Хоча більша частина нашого веб-сайту написана іспанською мовою, ми розробили даний розділ, щодо запропонувати вам найкращий сервіс. Деякі з наших робітників спілкуються вільно англійською та українською мовами, тому ви можете відвідати наш магазин, зв’язатися з нами по електронній пошті або по телефону у разі виникнення будь-яких питань чи якщо ви в пошуку певних квітів/матеріалів, які не представлені на сайті.

Виправити квіти у Валенсії

Найпопулярніші

Сезонні квіти

Квіткові букети

Червоні рози – Ювілей

День народження

Сухі квіти

Рослини

Особливі випадки/події

Ми здійснюємо доставку з Понеділка по Суботу протягом наших робочих годин. Ви можете обрати ранок або день під час заповнення вашої форми замовлення.

Форма має бути заповнена хоча б за день до здійснення доставки.

Ви можете додати записку (без додаткової сплати), яку ми додамо до ваших квітів. Будь ласка, напишіть її нижче у розділі » Nota de la tarjeta o mensaje».

Ми рекомендуємо використовувати Гугл перекладач, щоб полегшити ваш процес покупки та заповнити форму вірно

Щоб побачити більше - перейдіть онлайн на нашу іспанську версію квіткового магазину

3найти нас

3найти нас

Слідкуйте за нами у соціальних мережах!